Doğal Mısır Unu

Müşterilerine en doğal mısır ekmeklerini sunmak isteyen profesyoneller için ideal bir undur. Ayrıca balık kızartmada da oldukça kullanımı yaygındır.

Kullanım Talimatı
Kullanım Oranı : % 33 Hamur Sıcaklığı: 23-25 C
Su                       : % 65-70 Yoğurma Süresi
Yaş Maya          : % 0,5- 1 kg Klasik Yoğurucu: 20-25 dk
  Spiral Yoğurucu : 5dk yavaş + 7 dk hızlı 

 

 

 Nem

 max %14

 Ambalajlama

 PP 50 kg-25 kg-10 kg-5 kg Kraft Torba: 25 kg

%100 Doğal, Katkısız, Konsantre

Diğer Ürünler

Doğal Tam Buğday Unu

Doğal Tam Buğday Unu

Müşterilerine en doğal tam buğday ekmeklerini sunmak...

Ürünü İncele
Doğal Pirinç Unu

Doğal Pirinç Unu

Pirinç gluten içermediğinden dolayı pirinç ekmeği özellikle...

Ürünü İncele
Doğal Tam Nohut Unu

Doğal Tam Nohut Unu

Ekmeklere lezzet ve koku vermesi amacıyla kullanılmaktadır. %100...

Ürünü İncele