KARABUĞDAY LÜKS:

Kuzukulağıgillerden olan karabuğday gluten içermemesinden dolayı tercih edilmektedir. Tek başına ekmek yapımı zor olan karabuğday unu, bu ürün ile birlikte optimize edilerek damak tadı yüksek bir ekmek elde edilmektedir.

Kullanım Talimatı
Kullanım Oranı : % 50 Hamur Sıcaklığı: 23-25 C
Su                       : % 65-70 Yoğurma Süresi
Yaş Maya          : % 0,5- 1 kg Klasik Yoğurucu: 20-25 dk
  Spiral Yoğurucu : 5dk yavaş + 7 dk hızlı 

 

Diğer Ürünler

Siyez Lüks

Siyez Lüks

En eski ata tohumlardan olan siyez buğday ununun yoğun...

Ürünü İncele
Tam Buğday Lüks

Tam Buğday Lüks

Tam buğday ekmek yapımı için hazırlanmış konsantre...

Ürünü İncele
Çavdar Lüks

Çavdar Lüks

Yoğun çavdar içeriğine sahip konsantre undur. Yoğun...

Ürünü İncele