TAM BUĞDAY EKMEĞİ


24 Ağustos 2021

İşte gerçek ekmek  !  Tam buğday ekmeği; buğdayların taş değirmenlerde öğütülmesiyle elden edilen undan, hiçbir katkı kullanılmadan üretilmiştir. Kepek, rüşeym gibi değerli bölümleri de içerisinden alınmadığı için besin değeri açısından beyaz ekmeğe oranla çok daha sağlıklı ve doyurucudur. Kan şekerinin ideal düzeyde tutulması, bağırsak sisteminin sağlıklı çalışması, cilt ve göz sağlığı üzerine pozitif etkisi gibi bir çok faydası bulunmaktadır.

https://inovitalgida.blogspot.com/2019/09/tam-bugday-ekmegi.html

DİĞER FAYDALI BİLGİLER


Süt Hayvanlarında Dönemsel Besleme

24 Ağustos 2021

Dönemsel Besleme Sağmal ineklerin besin madde ihtiyaçları; laktasyon safhası, süt...

Devamı

Süt İneklerinin Geçiş Dönemi Bakım ve Beslenmesi

24 Ağustos 2021

Gebeliğin son dönemi ile laktasyonun ilk dönemi arasındaki zamana ‘Periparturient...

Devamı

Besi Performansını Etkileyen Faktörler

24 Ağustos 2021

Besiciliğin ekonomik bir şekilde yapılabilmesi için gerekli olan şartlar, aynı zamanda...

Devamı