Ata Kırmızı Buğday Unu

Ata Kırmızı Buğday Unu, ilaçsız ve gübresiz tarım uygulanarak elde edilen kırmızı buğdayın taş değirmende öğütülmesi ile elde edilmektedir. Soğuk iklimi seven kırmızı buğday, Kars bölgesinde yetiştirilmektedir.

Ekmek yapımına oldukça uygun olmakla birlikte sindirimi kolaydır. Kepeği alınarak üretilir. Evde ekmek yapmayı ilk defa deneyenler için kırmızı buğday, başarılı bir başlangıç olacaktır. Yoğurma ve kabarma bakımından pratiklik sağlarken, lezzet olarak da tam not alacaktır. Modern buğdaylara göre daha düşük glüten içermektedir.

 

Satın Almak için Tıklayınız.

İçindekiler: Kırmızı Buğday Unu.
Alerjen Etkisi: Glüten içerir.

Diğer Ürünler

Ata Dinkel Unu

Ata Dinkel Unu

Ata Dinkel (Spelt) Unu, ilaçsız ve gübresiz tarım uygulanarak...

Ürünü İncele
Ata Karabuğday Unu

Ata Karabuğday Unu

Ata Karabuğday Unu Orijinal adı “Greçka” olan karabuğday,...

Ürünü İncele
Ata Kavılca Unu

Ata Kavılca Unu

Ata Kavılca Unu, ilaçsız ve gübresiz tarım uygulanarak...

Ürünü İncele