AR-GE ATÖLYESİ


İnovital Grup bir başarı hikayesidir. Her başarının arkasında da güçlü bir araştırma geliştirme çalışması vardır. Biz yıllardır kaliteli ve çok çeşitli tohumlarla; ülkemizin farklı bölgelerinde, farklı iklim koşullarında ve farklı toprak çeşitleriyle ekimler gerçekleştiriyoruz. Bu konuda bizim çabalarımızı doğru kavrayan çiftçilerimizle uzun soluklu birliktelikler geliştiriyoruz. Birlikte doğru zamanda ekimler yapıyoruz, işi şansa bırakmak yerine hasat dönemine kadar periyodik olarak çok yönlü incelemelerimizi sürdürüyoruz. Hasat döneminde ise tüm sezonun tatlı yorgunluğunu bir festivale dönüştürüyoruz. Bereketli bir hasat dönemi ile toplanan buğdaylarımızı İnovital Un ve İnofit Un grubu olarak ayrıştırıyoruz. Yıl boyu gözümüz gibi baktığımız ülkemizin en kaliteli buğdaylarını, en doğal koşullarda geleneksel taş değirmenlerimizde öğüterek mutfaklarınıza un, sofralarınıza özlemini çektiğiniz lezzetli ekmek olarak ulaştırıyoruz. Ayrıca AR-GE atölyemizde tüm un gruplarımızdan sizler için ekmek denemeleri yapmayı sürdürüyoruz. Haftanın bir günü sizler için ürettiğimiz ekmeklerimizi ücretsiz olarak sizlere ikram ve armağan ediyoruz. Bu eğlenceli deneyime bekliyoruz.

Dinkel Buğday Ekmeğimiz

Anadolu'nun en eski ve değerli buğdaylarından Dinkel Buğdayı'nı sizler için özenle...
Devamını Oku

Kırmızı Buğday Unumuz ile ürettiğimiz Tam Buğday Ekmeklerimiz...

Ar-Ge Atölyemizden sıcak sıcak görüntüler gelmeye devam ediyor...🍞 En doğal unu...
Devamını Oku

Tam Buğday Ekmeklerimiz...

Ar-Ge Atölyemizde ürettiğimiz Tam Buğday Ekmeklerimiz... Sizlerde İnovital Tam Buğday...
Devamını Oku